enkele projecten

Total Recall Europe verzorgt maatwerk op het nieuwe IP-telefonieplatform van KLM OCC

Binnen het Operating Control Center van KLM Nederland worden alle operationele vluchten van KLM bewaakt. Signalering is voor deze medewerkers van groot belang  en derhalve dient  ieder telefoongesprek op de werkplek duidelijk en optisch zichtbaar te zijn. Echter, in dit nieuwe IP-tijdperk voorziet het nieuwe Alcatel-Lucent telefonieplatform niet in deze voorziening en heeft Total Recall Europe dit met speciale aanpassingen mogelijk gemaakt. In de maand september worden alle betreffende werkplekken aangepast, zodat de  implementatie van het IP-telefonietraject van KLM verder kan worden uitgerold.


KLM gebruikt Total Recall Scheduled Recording voor training en coaching

KLM Nederland maakt gebruik van de Total Recall Scheduled Recorder waardoor voor training en coaching van de Call Center medewerkers de supervisors alle agenten kan begeleiden. Dit betekent een aanzienlijke vereenvoudiging omdat de supervisor grote aantallen of groepen medewerkers  kan coachen via een gespreksrecorder met relatief weinig gesprekskanalen. Scheduled Recording is een handig hulpmiddel om veel toestellen te kunnen toewijzen aan een gering aantal simultane gesprekskanalen. Scheduled Recording levert hierdoor een aanzienlijke besparing van de initiële investering in recordingskanalen


Ook de Wereldomroep / Beste van Nederland kiest voor Total Recall

Het jaar 2012 was voor Radio Nederland Wereld Omroep / BVN organisatorisch geen makkelijk jaar. Ook vanwege de goede prijs/prestatieverhouding is Total Recall Europe verkozen als partner voor het vastleggen van specifieke telefoon-en portofoniegesprekken.