Advisering

Wees voorbereidt op de toekomst en laat u tijdig adviseren bij al uw telefonie-oplossingen.

Total Recall Europe heeft een ruime ervaring en kan u ondersteunen en adviseren bij al uw vragen omtrent telefonie!

 

Bekendheid met complexe telefonie-infrastructuren, multi-sit omgevingen of diverse koppelvlakken zijn van groot belang bij de Voice-recording projecten. Tenslotte zal Voice-recording in veel gevallen geen uitgangspunt zijn in de architectuur van uw telecomvoorziening maar veelal een wenselijke of vereiste applicatie. 

 

Omdat onze adviseurs een telecom consultancy achtergrond hebben kan goed ingegaan worden op uw bestaande telefonie- en data-infrastructuren. Naast het bouwen van recording oplossingen zijn onze adviseurs vaak betrokken bij het opstellen van Request for Proposals of (Europese) aanbestedingen van IP-telefonie oplossingen. 

 

De oplossingen die Total Recall Europe biedt hebben een diversiteit aan oplossingen. Zo kan een locale gemeente de wens hebben Raads- en Commissievergaderingen op te nemen (Digiraad) of als extra service verlening aan de burger de trouwceremonies digitaal beschikbaar stellen (Digitrouw).

 

De oplossingen die Total Recall Europe Biedt gaan soms verder dan alleen de Europese markt. Niet alleen de oplossing voor het Europese Parlement, maar zelfs gespreksrecording op IP-omgeving van een olieplatform voor de kust van India behoren tot de geboden dienstverlening.